Leveranstid
Här kan du se vilken preliminär leveranstid som gäller just nu.

Om du är intresserad av att Morin Media ska utföra ett uppdrag åt dig är du välkommen att höra av dig för att ställa dig i Morin Medias kö. Jag tar sedan kontakt med dig när det börjar bli dags att skicka/lämna in ditt material. Du står alltså i kö utan att lämna in materialet.

För att kunna ställa dig i Morin Medias kö behöver jag följande uppgifter från dig:
- Fullständig postadress
- Telefonnummer
- Email-adress
- En ungefärlig uppskattning av hur mycket filmer/videoband som du kommer att lämna in. (Detta är bara för min planering, så det räcker utmärkt med en ungefärlig uppskattning, det behöver inte alls vara exakt.)

 

Leveranstiden varierar beroende på arbetsbelastningen. Aktuell preliminär leveranstid för uppdrag som ställs i kö nu (uppdaterat 2023-04-24): augusti 2024. (Jag har många kunder i kö nu. Men om det är ok för dig att vänta är du välkommen att höra av dig för att ställa dig i Morin Medias kö. Det är inte bindande att stå i kön. Om du vill gå ur kön är det bara att du hör av dig.)

 

Vänta med att lämna/skicka in ditt material tills vi har kommit överens om det.

 

Välkommen att kontakta Morin Media! Jag svarar gärna på de frågor du har.

 

Expressleverans

50 % pålägg på Morin Medias prislista.
(Utförs endast vid enstaka tillfällen om jag anser att det är möjligt utan att försena de uppdrag som står i Morin Medias normala kö.)    >>Mer info om Expressleverans

Kontakt

Du når Morin Media så här:


abc321.gif

Övrigt

Morin Media är godkänt för F-skatt och momsregistrerat.

Morin Medias hantering av personuppgifter (GDPR): Klicka  >>här.